|
|
Lån  


 
Annonce:


Følg med i vejrudsigten.

Sørg for at have en god sneskovl og kost parat.

Tjek at du har grus, salt, sneskovl og kost parat og ved hånden.

Grus eller salt aftenen inden nattens snefald eller islag.

Hvis du bruger salt, så brug det med omtanke. Ved saltlage bruger du betydeligt mindre salt, end hvis det bliver strøet ud med hånden.

En saltlage bestående af 1 del salt og 4 dele lunkent vand. Vejsalt er tungt opløseligt, så du skal røre hyppigt i blandingen, da saltet ellers falder til bunds. Hvis du vil slippe for at røre så ofte, kan du anvende køkkensalt. Det er hurtig opløseligt og kan bruges med det samme.

Fordel altid grus eller salt jævnt - det skåner overfladen og mindsker risikoen for glat føre.

Hvis sneen er skovlet op i en vold ude ved kørebanen, så husk at lave en gennemgang i snevolden på mindst n meters bredde, så postbudet, renovationen og alle andre, der skal ind på din grund, kan færdes sikkert.

Er du pensionist, kan du muligvis opnå hjælp til at rydde sne og salte eller gruse. Din kommunes socialforvaltning kan give oplysninger om eventuelle ordninger.

Tjek din kommunes hjemmeside for regulativer vedrørende vintervedligeholdelse.

Postbudet og renovation kan nægte at udføre deres arbejde, hvis havegang, trapper og plads omkring skraldespandsstativet/postkassen ikke er ryddet elleraltet/grusset. Det gælder også, hvis selve vejen ikke er ryddet, så husk at rydde også for din egen skyld.Information på sider:

Skiudstyr - Rejser & Ferie - Skiferie - Skitøj - Gode råd om snerydning - Du er her: Snow - Snow -